donderdag 1 september 2016

1 september 2016 : een nieuwe start, een nieuwe klasaccommodatie, een andere juf voor de kinderen

Een spannende dag vandaag in mijn klas. Met een volledig nieuwe klasinrichting konden de kinderen hun 1ste schooldag tegemoet gaan. In de grote vakantie kreeg mijn klas een heel andere inrichting. Schrijnwerker Eddy werkte, het op papier getekende plan, uit en toverde mijn klas om in een prachtig nieuw klaslokaal. De kinderen die baat hebben bij een meer gestructureerde aanpak in de ruimte kunnen nu naar hartenlust vertoeven in de verschillende speelhoeken en leren in een rustige omgeving omgaan met elkaar.
De eerste dag is alvast goed verlopen. De kinderen kregen de kans om hun nieuwe omgeving te verkennen.
Een oprechte dank aan schrijnwerker Eddy Jongbloet die van mijn klas een fantastische klas maakte !!!

2 opmerkingen:

 1. Lieve collega, ik wil je ongelooflijk veel succes wensen met je nieuwe klas werking. Het is echt superformidabel!

  Je collega,
  Christel

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. dank je wel...wat leuk om zo veel steun te krijgen van mijn lieve collega !!! Ik zie deze werking helemaal zitten !!!

   Verwijderen